MEE Academie

De veranderingen op het gebied van zorg en welzijn, werk, jeugdhulp en onderwijs vragen een andere houding en competenties van professionals die in hun werk te maken hebben met kwetsbare mensen. Doordat wij midden in de praktijk staan weten wij wat er voor nodig is om de competenties van u of uw medewerkers te versterken. Het is namelijk niet altijd eenvoudig om iemand met een beperking te herkennen of hun hulpvraag te begrijpen. Of te begeleiden bij het werk dat zij verrichten in uw organisatie.

Onze trainers zijn gedreven om via beproefde manieren van denken en doen uw werknemers of vrijwilligers beter toe te rusten voor hun taak. Met hun unieke expertise van mensen met een beperking (verstandelijk, lichamelijk, psychisch, chronisch of een vorm van autisme) zijn de trainers in staat om er voor te zorgen dat medewerkers zeer bewust, betrokken en met voldoende handvatten samen aan de slag kunnen in hun eigen organisatie.

Wij bieden u op maat gemaakte trainingen, coaching en workshops op diverse thema’s. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen bij Sanna Elsendoorn via: 06 41 41 08 68 of per mail: s.elsendoorn@meewestbrabant.nl.